Over mij

Hey!
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Anouk, ik ben een 19 jarige marketing en communicatie studente die toevallig ook van bloggen houdt!

Little place on the planet is voor mij een stukje waar ik alles kan schrijven wat er momenteel om gaat in mijn leven, wat ik leuk vind om te doen (DIY, lezen en veel meer) en wat ik allemaal doe! Het is dus een blog met eindeloze mogelijkheden aan artikelen, deze zul je hier dan ook zeker vinden.

Het bloggen voor mij begon al aardig vroeg, samen met mijn tweelingzus Carmen (bekend van www.lifeandblog.nl) ben ik rond mijn 12de al begonnen met bloggen. Ondertussen hebben we beide een eigen blog wat natuurlijk beter aansluit bij onze eigen intresses.

Naast een zus heb ik ook nog een broertje van 15 jaar. Verder ben ik dol op dieren, hier ben ik ook niet de enige thuis in. Wij hebben thuis namelijk 10 konijnen en een Duitse herder, zelf heb ik een hamster genaamd Happy!

Ik hoop dat jullie zo iets meer over mij te weten zijn gekomen. Wil je meer weten? Neem dan hier is een kijkje in de get to know me tag!