Back to school!

In mijn persoonlijke updates heb je het misschien al wel voorbij zien komen. Dit jaar ben ik begonnen aan een nieuwe MBO 4 opleiding. Natuurlijk heb ik mijn marketing en communicatie diploma al gehaald maar, ik ben nu een andere kant op gegaan! Vandaag deel ik de ervaringen uit mijn introductie en eerste les week!

Introductie

De eerste introductie dag was meteen waar de opleiding voor staat. In de oude dierentuin van Emmen gingen wij allerlei spellen spelen welke je ook super handig in het werkveld kunt gebruiken. Al nieuwsgierig naar mijn opleiding? Ik studeer nu leidinggevende leisure en hospitality! Aangezien ik al een MBO 4 diploma heb kon ik in het 2de leerjaar instromen en hoef ik nu dus nog maar 2 jaar!

Tijdens de introductie kwam ik voor het eerst in mijn mega grote klas! Jawel we hebben 9 leerlingen dat is nog gemengd MBO 3 & MBO 4… Omdat mijn klas dus zo klein is zitten wij vaak samen met leerlingen van de Travel opleiding. Hier hadden we dan ook de introductie mee. Na onder andere Jenga, hindernisbaan en dat spel met die stokjes die niet mogen bewegen gespeeld te hebben. Zijn we nog door de oude dierentuin gelopen. Vervolgens hebben we afgesloten en konden we dus mooi optijd naar huis!

Eerste les week

De eerste les week zit er ondertussen ook al weer op en ja… het was erg hectisch! Veel nieuwe docenten, lessen en natuurlijk ook het reizen. Mijn school ligt namelijk niet even om de hoek zo als het altijd was… Ik reis nu tussen de 60 en 75 minuten naar school. Mijn klas zijn echt stuk voor stuk toppers! Allemaal lekker enthousiast over hun toekomstige beroep!

Na de basis vakken krijg ik per week ook nog 2 uur dans, 2 uur spelbegeleiding, 2 uur knutselen, 2 uur EHBO en 4 uur theater! Mijn vader noemt het ook wel de peuterspeelzaal voor volwassenen. Ik vind het geweldig, de hele dag dingen doen die ik super tof vind!

Volg jij nog een opleiding? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *