Room makeover

Wauw en toen was het ineens avond en laat… Vandaag een laat blog maar het is er dan ook 1 waar ik vandaag een groot deel van de dag mee bezig ben geweest! Zoals veel van mijn lezers al wel weten is Carmen van www.lifeandblog.nl mijn zus. Zij woont nu ongeveer een jaar op zichzelf waardoor, ik 2 huizen heb! Ja een groot deel van mijntijd ben ik ook bij haar. Nu had zij in haar slaapkamer alleen nog steeds ingepakte dozen staan… Vandaag was ik zo lief om haar met de auto naar het werk te brengen en weer te halen. Hierna besloot ik haar slaapkamer eens om te toveren tot een knus kamertje! Benieuwd hoe het is geworden? Lees snel verder!

Ik heb een aantal dingetjes opgehaald bij de Big bazaar om het net wat knusser te maken, dit zijn de stolp en de kaarsjes. Zo kwam ook meteen de herfst/winter sfeer binnen! Verder had Carmen al deze decoratie al in huis. Ik had alleen verwacht dat de kleur lichtjes normale lichtjes waren… Naja gelukkig zijn kleurtjes ook leuk!

Foto 1: Kleding kast

Foto 2: Vensterbank

Foto 3: Tafeltje

Foto 4: Fotomuur

Foto 5: bed

Dit alles veranderde ik dus in een paar uurtjes tijd! Misschien ook een idee om eens voor mijzelf te doen… Wat vind jij het tofste aan deze kamer? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *