Shoplog: Primark herfst 2017

De Primark, iedereen vindt het een geweldige winkel toch? Goede kleding voor een goedkope prijs. Zelf kan ik mij in een Primark zo uren vermaken met alleen maar kleding uitzoeken. Helaas zit deze in Assen niet, dus ik moet altijd reizen. Tijd voor een dagje uit dus! Dit jaar is de Primark in Zwolle geopend, Carmen en ik vonden het nu wel eens tijd worden om hier te gaan kijken. Benieuwd naar alles wat ik kocht? Lees dan snel verder!

Na een 3 kwartier reizen, een stukje lopen en een ontbijtje kwamen we dan bij de Primark! Het eerste wat ons opviel was eigenlijk dat hij echt heel groot is. Rustig aan zijn wij de eerste en 2de verdieping door gelopen en hebben we super leuke items gescoord!

    

Outfit 1:
De eerste outfit die ik kocht bestaat uit een blauwe high wasted jeans (€ 13,00), een zwarte trui (€ 13,00) en zwarte gympen (€ 3,00).

Outfit 2:
De tweede outfit heeft dezelfde high wasted jeans, een bordaux rode sweater (€ 6,00) met de zwarte gympen.

Outfit 3:
De laatste outfit bestaat uit een zwarte high wasted jeans (€ 13,00), een grijze sweater (€ 6,00), sneakers (€ 14,00) en een neppe bril (€ 3,00).

Naast de outfits kocht ik nog een paar make up artikelen, body spray’s, oorbellen en een haarborstel! Owja en elastiekjes alhoewel… volgens mij ben ik de helft daarvan al weer kwijt! Benieuwd naar de foto’s hiervan? Houd dan mijn Instagram goed in de gaten!

One thought on “Shoplog: Primark herfst 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *