In beeld: 3 weken Duitsland!

Het is als weer langer dan 3 weken geleden dat mijn laatste update online kwam… Maar waar was ik? Ik zat op een camping in Duitsland, in het plaatsje Haminkeln om precies te zijn. Hier was ik 3 weken het animatieteam, wat een ervaring! Helaas had ik daar niet heel goed/stabiel internet… Vandaar dat dit dus weer de eerste update is in 4 weken… Vandaag heb ik een fotolog voor jullie met verschillende foto’s van mijn avontuur in Duitsland! Kijk je mee?

Elke dag gingen we dansen! De eerste week was het heerlijk weer en hadden we eigenlijk elke dag zon. De eerste week valt het aantal kinderen altijd een beetje mee. Hier op deze foto hebben we dus ook niet een hele grote groep.

De eerste week hadden wij een indianen thema! Hier heb ik de show gepresenteerd. Ik heb dus in het duits (oke met spiekbriefjes) een hele show gepresenteerd! Gelukkig helpen de kinderen je ook heel erg.

Wat is er gezelliger dan in de avond een kampvuur met alle kinderen en ouders! Volgens mij hebben we 1,5 uur buiten kunnen zitten voor het helaas begon te regenen… Gelukkig waren de meeste kinderen toen al weer naar huis gegaan!

Tja het dansen de weken erna was op en af in de regen… het ene moment was het droog en het volgende konden we de regenjassen weer aan doen! Iets na dat deze foto was genomen kwam er een mooie regenboog… dansen helpt dus zeker voor mooi weer :p.

Superheldenshow waar ik Slechte Rick speelde… Tja een woordgrap die de duitsers niet echt snapten maar, wij vonden hem hilarisch. Naja al met al heb ik geweldige weken gehad! Wat heb jij gedaan in de vakantie? Laat het weten in een reactie!

Ps. Mijn wekelijkse blogs zullen vanaf dit moment op zondag online komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *