Geslaagd!

Mijn laatste update was dat ik helaas was gezakt maar, nog een toets kom doen om toch te slagen. Deze toets heb ik gemaakt en uiteindelijk ben ik 1 punt omhoog gegaan. Op deze toets had ik dus een 6! Ow ik ben nog nooit zo blij geweest met een 6 mensen. Door deze 6 heb ik gewoon mijn diploma gekregen en ben ik dus geslaagd!

Diploma uitreiking

Bij een diploma hoort natuurlijk een diploma uitreiking. Deze was voor mij donderdag, om 16:00. Helemaal klaar ging ik er naar toe en binnen een uurtje stond ik al weet buiten. Dat was iets wat ik niet verwachte, op mijn VMBO duurde de diploma uitreiking bijna 3 uur. Eigenlijk vond ik het niet zo erg dat het zo snel voorbij was. Het was mooi weer en ik had mijn diploma!

En nu?

Eigenlijk moest ik de volgende dag (vrijdag) alweer naar school. Dit om kennis te maken met mijn nieuwe klas en mentor. Ik heb de keuze gemaakt om (nog) geen HBO te gaan doen. Volgend schooljaar begin ik aan een 2de MBO-4 opleiding. Een opleiding waar ik zeker heel veel zin in heb, het is gewoon precies wat ik wil doen. Jullie hebben vast kunnen lezen dat ik animatiewerk doe en hier zowat mijn hart aan verloren ben. Ik ga nu dus een opleiding leidinggevende leisure en hospiality volgen. Echt de kant van recreatie op dus.

Maar eerst…

Jaja eerst ga ik natuurlijk vakantie vieren. Dit ga ik doen met veel werken! Aanstaande vrijdag vertrek ik naar Duitsland voor 3 weken. Geen zorgen, er zullen gewoon artikelen online komen! Wel zal ik iets rustiger zijn op social media maar, jullie zullen ook zeker foto’s van de camping te zien krijgen! Na deze 3 weken ga ik lekker bij mijn andere baantjes aan de slag.

Wat ga jij doen in da vakantie? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *