Biem en Bicky Swap

16 mei heb ik de Biem en Bicky swap in het leven geroepen! Ja, maar Anouk… het is nu 5 juli. Precies dat betekend dat wij onze pakketjes van deze swap hebben ontvangen en uitgepakt! Super leuk maar, ook spannend. Je weet namelijk nooit wie er cadeautjes voor jou koopt!

Voor iedereen die tijdelijk onder een steen heeft gelegen nog even kort wat swappen precies is: Swappen is elkaar een cadeautje sturen. De cadeautjes worden met veel zorg en aandacht gemaakt/gekocht voor elkaar en ingepakt naar keuze. Hierna verstuur je de cadeautje via postNL naar jou maatje, je weet alleen niet van wie jij een cadeautje gaat krijgen!

Voor de Biem en Bicky Swap heb ik cadeautjes mogen ontvangen van Kevin! Super grappig want, ik heb ook al eens cadeautjes voor hem mogen komen tijdens de sinterkerst en nieuw swap. Van Kevin heb ik super leuke pakjes gekregen! Zo kreeg ik een kleurboek, kleurpotloden (een grote doos :a), een sleutelhanger, 2 Thrillers en een super leuk glitterend notitieboekje. Dit alles netjes ingepakt en met een vlinder als kaart. Heb ik mogen uitpakken! Wat een feestje!

 

Benieuwd naar wat de rest heeft gekregen? Kijk dan ook zeker even op hun blogs:

Carmen (Lifeandcook)
Falco (jesuisfalco)
Froukje (My360turn)
Kevin (kevlinder)
Lisanne (Selfmadepictures)
Nicole (Beautyliefde)
Silke (Scnvm)
Rosita (Rulesbyrosita)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *