Gezakt en nu?

Gisteren was het dan zover! Tijd om naar school te gaan om te horen te krijgen of je geslaagd of gezakt bent. Zelf heb ik mijn cijfers aardig goed in mijn hoofd zitten en wist ik het antwoord dus al, ik ben gezakt. Nog geen vlag voor mij, geen feestje maar, dit kan nog wel komen!

Helaas heb ik op 1 van mijn tentamens 0.5 punt tekort om deze te halen. Dit betekend dat ik morgen een ultieme herkansing heb op het vak: begroten en budgetteren. Persoonlijk snap ik nog niet helemaal wat ik aan dit vak heb later maar, ik zal het toch echt moeten halen. Donderdag om 8:30 heb ik de toets… Gelukkig krijg ik de uitslag nog dezelfde dag! Ik ben zo ongeduldig, vooral als het op zakken of slagen aan komt.

Als ik deze toets dus 0.5 punt hoger scoor kan ik zeggen dat ik geslaagd ben! Ik ben dan officieel een marketing en communicatie medewerker. Mocht ik hem niet halen biedt mijn school nog de optie om een extra herkansing te kopen van € 70,00. Ik kan de toets dan nogmaals maken en zo mijn diploma halen. Dit zou wel betekenen dat ik hem later pas kan halen.

Als ik heb nu haal, waar ik natuurlijk van uit ga… Dan krijg ik volgende week donderdag mijn diploma en kan ik volgend jaar beginnen aan mijn 2de MBO 4 opleiding tot leidinggevende leisure en hospitality.

Dit artikel wordt helaas ook niet veel groter, ik ga weer de boeken in! Ben jij al geslaagd? Of ook gezakt? Laat het weten in een reactie!

2 thoughts on “Gezakt en nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *