Mijn ervaring als: Animatiemedewerker

Mocht je mijn blog al een langere tijd volgen weet je misschien dat ik bij de animatiecompagnie werk. Hier heb ik namelijk een training gevolgd tot recreatie- entertainer, hoe dat er aan toeging lees je hier. Nu heb ik 2 weekenden achter de rug op 2 heel verschillende campings, benieuwd naar wat ik van het animatiewerk vond? En hoe ik dit heb ervaren? Dat lees je vandaag!

Na de training weet je eigenlijk een beetje wat je kunt verwachten op een camping. Toch werkt dit best anders. Een week voor ik naar de camping ging nam ik netjes contact op en begon ik rustig met het inpakken van mijn koffer. Als je dan op de camping aankomt merk je eigenlijk pas wat er allemaal moet gebeuren. Ik neem jullie even mee door mijn ervaringen!

Pasen

Met Pasen was mijn eerste weekend. Dit weekend was ik gezellig met Lotte, zelf vond ik het best wel fijn dat wij met zijn tweeën waren. Op deze camping waren eigenlijk alleen vaste gasten, vooral duitsers. Nu spreek ik gelukkig een aardig woordje duits, dus dit zat gelukkig goed! Na aankomt kreeg ik 2 sleutels en een plattegrond, veel succes werd er gezegd. Okè, daar stond ik dan… Met de plattegrond heb ik gelukkig alles kunnen vinden! De recreatie ruimte was zo klein en koud dat dit voor de kinderen niet te doen was. Helaas was het nog te koud om de activiteiten allemaal buiten te doen. Wij hebben dit weekend vooral overal het beste van proberen te maken. Ik was zeker niet te spreken over deze camping… helaas zitten deze er ook tussen.

Pinksteren

Met Pinksteren mocht ik weer, de donderdag ervoor ben ik nog geplaatst. Dit keer stond ik alleen, hier had ik in het begin best wel problemen mee. Toch vond ik dit eigenlijk best wel fijn werken. Ik heb hier veel posters moeten maken voor de activiteiten en was eigenlijk altijd wel druk met de kinderen. Op deze camping heb ik het heel erg naar mijn zin gehad! Ik heb hier zeker meer geleerd dan op de eerste camping. Helaas heb ik wel 2 activiteiten moeten aflassen omdat, er geen kinderen waren. Toch heb ik hier zeker meer geleerd dan op de andere camping!

Al met al. Ben ik zeker blij met dit werk! Het is super om die kinderen zo vrolijk te zien. Nu heb ik ook Kevin van Kevlinder zo gek gekregen om animatie werk te gaan doen. Misschien schrijft hij ook nog wel een artikel, kijk dus ook zeker even op zijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *