Tweeling, maar anders!

Ja, ik ben een tweeling! Nee, je ziet niet dubbel. Carmen is het oudste. Het scheelt 1 minuut. Dit zijn zomaar wat antwoorden die ik tamelijk vaak geef! Nu heeft Carmen (lifeandblog.nl) een geweldige tag bedacht en ik dacht: die kan ik super goed gebruiken om onze verschillen eens te laten zien! Dan heb ik het natuurlijk over de Rorschach tag! Dit moest ik ook 2 keer lezen maar het zijn dus eigenlijk die vlekken waar je dingen in ziet… In deze tag heeft zij 3 afbeeldingen gekozen en erbij gezet waar zij hier bij aan moest denken. Laten we eens kijken hoe dit verschilt!

Vlek 1

Anouk: In deze vlek zie ik een masker die je voor je mond en neus moet doen. Zo iets wat je onder andere met airsoft op hebt.

Carmen: In deze vlek zie ik 2 chihuahua’s in het midden hoort een spiegel te staan en zo zie je de reflectie. De chihuahua wat er dus eigenlijk één is staat op 2 stenen, en kijkt in het water.

Vlek 2

Anouk: Oke dit gaat raat klinken maar, deze vlek is gespiegeld in het midden en dan zie je een heks die een kleine fee iets geeft.

Carmen: Deze ‘vlek’ zou ook een spiegel in het midden moeten hebben net als de eerste. Ik zie namelijk een dame die aan een make-up tafel zit. ze kijkt uitgebreid in de spiegel, en is zich vast en zeker aan het opmaken achter haar is nog ruimte op het bankje waar ze op zit hier licht een konijntje op. Lekker tegen zijn baasje aan te knuffelen!

Vlek 3

Anouk: In deze vlek zie ik een zwemende vos… Meer uitleg? Oke helemaal onder aan begint zijn snuit dan heb je 2 witte stukken wat de ogen zijn. Puntige oren en een pluimstaart! Dit is wel de schattigste hoor.

Carmen: deze vlek hoort voor mijn idee niet gespiegeld, ik zie namelijk en verdrietige clown. De clown huilt en heeft een beetje naar beneden staande ogen. Zou hij ontslagen zijn? Of is zijn ballon hond weggelopen?

Tja.. Zo kun je dus zien dat we dan op elkaar mogen lijken maar, we zijn zeker niet hetzelfde! Wij denken zelfs heel anders! Een tweeling is niet een persoon, maar zijn er dus gewoon 2. Wil jij deze tag ook overnemen? Kijk dan even bij het artikel van Carmen!

11 thoughts on “Tweeling, maar anders!

  1. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price? Many thanks, I appreciate it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *