MBO Topacademie: Eindevent

Na een half jaar extra drukte op de donderdag was het afgelopen donderdag dan eindelijk zo ver! Wij kregen allen ons bewijs van deelname aan de MBO Topacademie. Met de groep hadden wij al afgesproken om met zijn allen in gala kleding te komen, en ja hoor. Eenmaal aangekomen liep iedereen daar rond in prachtige jurken en hakken waar je normaal niemand in ziet.

Na een korte introductie kregen we een presentatie van de CEO van Wildlands, deze vertelde zeker een leuk verhaal. Ik weet alleen niet echt wat de bedoeling was maar, oke! Na nog een paar leuke woorden van onze directeur was het zover… Wij moesten onze topstadkaart presenteren!

Met mijn groep waren wij als laatste aan de beurt, super leuk hadden wij het idee om met confetti poppers te gaan schieten. Maar ja mijne wou natuurlijk niet af gaan, helaas maar geen probleem aangezien we er beide 1 hadden! Er was dus toch gewoon confetti. Ons verhaal hebben wij gelukkig goed over kunnen brengen, hier ben ik erg blij mee.

Naast het diploma kregen we ook nog een kaartje met ene persoonlijke boodschap van onze mentor mee. Bij mij stond hier op: ‘’Droom niet je leven, maar leef je dromen!’’. Ja deze is wel toepasselijk bij mij! Dit is ook zeker iets wat ik meeneem uit de MBO Topacademie!

Aan het einde werd nog een filmpje laten zien, mocht je deze willen bekijken klik dan zeker even hier! Verder kregen wij natuurlijk ons diploma en een prachtig magazine met interviews van deelnemers (jaa… hier was ik ook 1 van.).

Ik heb zeker genoten van het afgelopen half jaar! Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen waar ik zeker nog contact wil blijven houden.

PS. Ben jij benieuwd naar de vorige masterclass? Klik dan zeker ook even hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *