Review: L’oreal Paris, COLORISTA washout

Ooow wat wou ik al lang mijn haar een keer blauw verven… Maar om dit nu meteen permanent te doen, nee dat is ook weer net iets te cruciaal! Hierom had ik al een aantal keer de potjes van W7 gebruikt, elke keer tevergeefs. De kleur pakte eigenlijk gewoon niet op mijn donkere haren! Nu heb ik eens de COLORISTA Washout van L’oreal paris gebruik. Wat ik hier van vond en hoe het uit pakte lees je hier!

Na een dagje werken en vervolgens de koningsmarkt overgelopen kwam ik afgelopen donderdag in de trekpleister waar ik deze COLORISTA Washout vond. Eigenlijk is dat niet waar… ik had deze al een paar keer gezien maar durfde mijn haar eigenlijk niet te verven, tot nu! Ik kocht gewoon een pakje en dacht: ’’Let’s do this!’’.

Eenmaal thuis claimde ik de badkamer en begon het verven dan echt, na het inlichten van wat vrienden die meteen foto’s wouden en het lezen van de handleiding pakte ik het pakje verder uit, hier zaten netjes 4 handschoentjes in en een tube verf! Nu kan het echte werk beginnen, ik trek de handschoenen aan en het insmeren kom beginnen.

Het insmeren ging bij mij vrij onhandig, ja ik verf eigenlijk nooit mijn haar dus dit zal hier wel aan liggen! Na de halve badkamer onder de verf te hebben inclusief mijn hoof en handen, was mijn haar klaar en kom het wachten (en schoonmaken) beginnen. Een half uur lang heb ik eerst even het blauwe uit de badkamer opgeruimd en ben ik vervolgens even gaan skypen.

En dan is het zover… een half uur is voorbij! Ik stapte onder de douche en spoelde de verf uit, vervolgens keek ik in de spiegel… hmm niks te zien. Das balen dacht ik, maar niks was minder waar! Toen mijn haar eenmaal droog was bleek dat deze verf echt heel goed gepakt had. Ik ben zeker verbaasd van het resultaat en ga dit ook vaker gebruiken.

Mocht jij tijdelijk je haar willen verven in een leuke kleur, raad ik deze zeker aan! Deze kleur blijft maximaal 15 dagen zitten en geeft zelfs op mijn donkere haar een super tof resultaat. Mijn vrienden waren allen meteen heel enthousiast over mijn haren en de kleur! Deze haarverf koop je al voor €8,99 bij de kruitvat!

Heb jij dit product wel eens gebruikt? Laat dan zeker weten wat jij ervan vindt!

7 thoughts on “Review: L’oreal Paris, COLORISTA washout

  1. Ik heb deze met mijn dochter gebruikt en was minder enthousiast. Uit 1 heel flesje kwam maar super weinig kleur, dan vind ik het best prijzig. Ook toen wij haar haren hadden geborsteld was bijna alles er weer uit. Fijn dat het bij jou wel goed werkte!

  2. Super handige review!! Was hier ook heel benieuwd naar, want ik zou ook weleens een tof kleurtje in mn haar willen. Meteen verven is niks voor mij, daarvoor ben ik te erg aan mijn eigen bruine lokken gehecht!

  3. ik heb het al een paar keer voorbij zien komen en vind het een leuk concept. ik vind de kleur bij je niet zo super als ik eerlijk ben, het lijkt me wel gaaf om de onderste plukken roze te verven ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *