MBO Topacademie: Masterclass 8

De laatste masterclass alweer, mag ik even een ahw… momentje! De laatste masterclass van de MBO Topacademie vond plaats in Hilversum en wel bij BNN-VARA. Wat heb ik genoten van deze masterclass zeg maar, vooral van de locatie! Het was donderdag morgen en we gingen vroeg op pad (ongeveer 8:30, dus het viel mee) met 2 auto’s en 6 dol enthousiaste maar vermoeide studenten in de auto op weg naar Hilversum. De eerste koffie stop was dus zo gemaakt! En zelfs ik, dronk hier een kop koffie… Na 3 stage dagen ben ik altijd super blij met mijn lesdag die pas om 10:00 begint en nu moest ik toch even vroeg mijn bed uit.

Na de koffie pauze weer de auto’s in… 1 auto van 4 en 1 auto van 2, wat heb ik genoten van het meezingen met nummers met jouw Rebecca! Helemaal wakker kwamen we tegelijk met een groepje uit Emmen aan in Hilversum, na het gedag zeggen en spullen uitladen liepen we met een man of 10 naar het gebouw. Ja en dan, je maar gewoon melden bij de receptie waar wij werden opgehaald door 1 van de vaste begeleiders van de MBO Topacademie. Op naar de studio waar wij deze dag zouden doorbrengen. Aller eerst kregen we een korte kijk in het leven van een vrouw die bij BNN-VARA veel doet met social media en zelf ook blogte… Hier heb ik helaas niet veel van onthouden.

Vervolgens hadden wij een heerlijke lunch uit de kantine bij BNN-VARA en even, ik kan uit die kantine denk ik een maand lang elke dag iets anders eten! Wat veel keuze. Na een korte pauze kregen wij de opdracht om in groepen een onderdeel van een draaiboek te bedenken voor een programma. Samen met mijn groep deden wij de communicatie/pers, hoe gaan we nu regelen dat die ons zien? Nou met een project x? of groot tomatengevecht? Wat hadden wij leuke ideeën bedacht! Ik ben nog steeds trots op jullie!

Na deze opdracht en het presenteren hiervan was het tijd dat we de pitches gingen opnemen op camera. Het opnemen heb ik echt geen problemen mee! Maar, toen dat filmpje in mijn mailbox verscheen en ik hem bekeek dacht ik toch echt wel van owjee… Ik heb er gewoon een hekel aan om mijzelf terug te zien denk ik! Tijdens het opnemen van de pitches moesten we eigenlijk alleen maar wachten op elkaar, dit was wel het moment dat we even leuk door het gebouw konden lopen.

Al met al vond in deze masterclass van de MBO Topacademie zeker geslaagd! Ik heb mij prima vermaakt! Waar zou jij ooit is binnen willen kijken? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *