Druk, Drukker Drukst

Zo wat een tijd zit er op! De MBO Topacademie is (bijna) ten einde, morgen krijgen wij onze cijfers van de presentaties en de opdrachten die wij hebben gemaakt en dan is er alleen nog het eind event. Dat is alweer 1 taak die van mijn schouders afvalt, wat heb ik het druk gehad de afgelopen tijd! In dit blog even een kleine update van wat ik allemaal heb gedaan en wat er nog op de planning staat.

School
Ik zit natuurlijk in mijn examen jaar van mijn opleiding, dit maakt het eigenlijk al een drukker jaar voor mij. Er zijn nog projecten die gedaan moeten worden, tentamens die je moet halen en natuurlijk moest ik een vervolg opleiding kiezen! Dit is zeker gelukt, volgend jaar mag ik namelijk instromen in het 2de leerjaar van de opleiding leidinggevende leisure en hospitality. Hier ben ik al super blij mee!

Stage
Naast mijn school loop ik momenteel ook nog eens 3 dagen in de week stage op kantoor. Deze stage is zeker heel leerzaam en erg leuk maar ook heel erg vermoeiend. Hierdoor heb ik niet altijd de energie om nog met bijvoorbeeld mijn blog bezig te zijn, dit gebeurde deze week ook… Gisteren was ik nog laat bezig met het online zetten van mijn blog toen ik gewoon voor mijn PC in slaap viel, al skypend met mensen. Na 3 kwartier werd ik weer wakker en heb ik gezegd dat ik beter naar bed kon gaan.

Werk
Zo krijg je wel een heel standaard rijtje van wat ik allemaal uitvoer in een week maar, ja ik werk ook! Ik werk 2 dagen in de week bij de AH en afgelopen week heb ik mijn eerste weekend in een animatieteam gehad. Dit is mij zeker goed bevallen maar het is een erg grote omslag geweest om van de camping in stage, naar een eind presentatie, naar werk te gaan. Dit is misschien ook wel 1 van de punten die mij het meest heeft vermoeid afgelopen week.

Sport
Toen ik een maand stage en school had ben ik al gestopt met het sporten. Ik kon het niet meer aan om rond 00:00 te gaan slapen op dinsdag en dan op woensdag vrolijk en al om 8:00 op stage te zitten. Hierdoor heb ik het maar even apart gezet en hoop ik het na de zomervakantie weer op te kunnen pakken. Zelf vind ik dit zo jammer, ik vind de sport zelf namelijk echt geweldig om te doen. Helaas moet je soms keuzes maken.

Ik ben dus super druk met van alles en nog wat, naast alle boven genoemde dingen run ik namelijk ook nog mijn blog. Onder het bijhouden van mijn blog bel ik vaak met vrienden en kennissen. Nog een 10 weken en dan wordt het weer rustiger… Dan ga ik ook 3 weken naar Duitsland! Dit om te werken in een animatieteam, wat kijk ik hier al naar uit zeg! Het gaat zeker zwaar worden maar, ik heb er al zin in!

Wat hebben jullie de afgelopen weken allemaal gedaan? Laat het weten in een reactie!

 

One thought on “Druk, Drukker Drukst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *