Review: Therme Dutch Glory Serie

Met de Echte Post Is Cool swap heb ik een pakketje van Therme mogen ontvangen. Hierin zat een leuke tas, met 3 producten van de nieuwe Dutch Glory serie. Van deze serie heb ik de douche scrub, doucheschuim en body butter mogen ontvangen. Bij het openen van deze producten was is op slag verliefd ze ruiken namelijk heerlijk! Na een paar dagen wachten vond ik het toch tijd om mijn Rituals eens in te ruilen voor deze producten van Therme.

Douche Schrub (€ 8,95)
Deze heerlijke zachte scrub vond in super fijn om te gebruiken. Het verwijdert op een milde en zachte wijze dode huidcellen en zorgt voor een heerlijk zachte huid.

Doucheschuim (€7,50)
Deze heerlijke zachte doucheschuim met voedende extracten is ideaal voor het reinigen en voeden van je huid.

Body butter (9,95)
Deze body butter is heerlijk zacht en fijn in gebruik. Door de structuur van opgeklopte slagroom smelt hij als het ware op je huid.

Alle producten in de Dutch Glory lijn bevatten geen SLS, SLES, Parabenen of Minerale Oliën.

Mijn mening
Ik vond alle producten heerlijk in het gebruik, ze ruiken heerlijk en eigenlijk al meteen als je de pot/fles/tube opent. Verder zijn ze erg zacht van structuur wat ik echt super vond voelen op mijn huid. Ik heb alle 3 de producten na elkaar gebruikt en dit heeft mijn huid heerlijk zacht gemaakt. Ik zou deze producten zeker weer kopen als ze op zijn, in vergelijking tot de Rituals producten die ik vaak gebruik zijn ze nog goedkoper ook! Mocht jij nu ook nieuwsgierig zijn geworden je kan de producten hier bestellen.

Heb jij deze producten ook geprobeerd? Laat je mening weten in een reactie!

6 thoughts on “Review: Therme Dutch Glory Serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *