EPIC 4.0

Yeaah! Deze zaterdag was het dan eindelijk zover, de EPIC 4.0 vond plaats! Voor de mensen die niet weten wat de EPIC is: Epic staat voor Echte Post Is Cool een swap die wordt georganiseerd door Nothflix  en MonsieurMango. Bij deze Swap koop je voor een lootje een kadotje van 7,50, vervolgens stuur je deze op! Super leuk en spannend dus wat je krijgt en wat je zou moeten kopen.

Voor mijn lootje had ik ZoSaar gekregen. Ze heeft een super leuk blog waar ik gelukkig heel veel leuke ideeën vandaan kon halen. Wil jij weten wat ik voor haar heb gekocht? Kijk dan zeker even op haar blog!

Zelf heb ik nog steeds geen idee wie mij had getrokken als lootje. Wel ben ik super blij met mijn kadotjes! De aankleding vond ik helaas wat minder aangezien ik altijd best veel moeite neem om mijn kadotjes in te pakken net als de doos. Ik kreeg gewoon een schoenendoos met daarin in kranten gewikkelde spulletjes met een paar lintjes. Zelf was ik hier best wel teleurgesteld over. De kadotjes zelf passen wel weer erg goed bij mij, zo kreeg ik een super schattig notitieblokje, een pen in de vorm van een lolly en een masonjar glas.

Bij EPIC kun je niet alleen een pakketje krijgen van je lootje maar ook nog van sponsorende bedrijven. Zelf kreeg ik op 9 maart een pakketje binnen. Zelf was ik niet thuis, ik had ook niks besteld en er stond niks op… Ik dus heel vrolijk aan mijn vader vragen of hij hem open wou maken en een foto wou sturen. Vervolgens kreeg ik een tweet en een mail, pak hem nog niet uit, dit is voor EPIC stond erin! Snel terug ingepakt en niet meer naar omgekeken maar, Therme heeft mij hun nieuwste serie Dutch Glory producten gestuurd! Deze producten ruiken heerlijk dus ik kan niet wachten om ze te gebruiken. Binnenkort zullen jullie hier nog een apart blog van vinden!

Wat hebben jullie gekregen bij de EPIC 4.0? Laat het weten in een reactie!

 

12 thoughts on “EPIC 4.0

  1. Wat jammer dat de aankleding wat minder was 🙁 Maar gelukkig vond je de cadeautjes zelf wel leuk. Ik heb EPIC nu echt al 100x voorbij zien komen, maar ik heb nog steeds niet meegedaan. Volgens mij ben ik gewoon steeds te laat, hahaha.
    Liefs, Susan

  2. Wat heb je een leuke dingen gehad!
    Wat jammer dat je niet weet wie jou een pakje heeft gestuurd.
    Ik vind het ook echt super leuk om aan epic mee te doen en vond het een geslaagde 4.0

    Op naar de volgende ronde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *