MBO Topacademie: Masterclass 6

We zijn alweer aangekomen bij Masterclass 6, wat gaat de tijd snel! Met nog maar 1 masterclass op het programma komt het einde redelijk in zicht. Masterclass 6 was een van de 2 grotere masterclasses die de hele middag duurde. Van 11:30 tot 18:00 waren wij onder de pannen van KPN! Met strikte regels en een bezoekerspas mochten we naar binnen en was ons de ruimte ‘’Lissabon’’ toegewezen.

Na een korte introductie en een heerlijk broodje kroket begon de masterclass met een presentatie van KPN, het thema hierbij was Online vs. Offline. Hier kregen we cijfers te zien van de stijging van vooral de online communicatie met de klant, maar ook de manieren waarop KPN met klanten communiceert. Deze presentatie was zeker erg leerzaam en handig binnen mijn studierichting.

Vervolgens kwamen er 2 jonge jongens die ons vertellen over de ollie spirit. Eigenlijk kwam dit er in het kort op neer dat je je niet moet laten verjagen van je dromen want, uiteindelijk kun je bereiken wat jij maar wilt. Binnen deze workshop hebben wij onze kwaliteiten met landen verbonden waar wij graag heen zouden willen. Ik heb hier mijn enthousiasme verbonden aan Duitsland dit omdat, ik hier van het zomer 3 weken in een animatieteam ga werken.

Na deze workshop was er een pauze waar foto’s werden gemaakt door ene professionele fotograaf, deze mogen wij hopelijk vlot ontvangen! Na deze pauze kregen we nog een workshop inspirerend spreken van het bedrijf Taylor Trainingen. Deze super interactieve training is zeker goed in de smaak gevallen. Na deze training hebben we elkaar nog complimenten gegeven, hier bleek bij mij uit dat ik goed kan presenteren wat ik eigenlijk zelf niet wist. Deze masterclass is voor mij dus zeker handig geweest, ik heb ontdekt dat mensen ook vinden dat ik goed kan presenteren. Nu hoop ik dat ik dan de volgende keer wel minder zenuwachtig ben!

Welke van deze workshops lijkt jullie het leukste? Laat het weten in een reactie!

One thought on “MBO Topacademie: Masterclass 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *