*Spring!* Slinger DIY

Het mag dan nog niet officieel voorjaar zijn, dat is 20 maart pas. Toch is de voorjaarsvakantie al geweest, voor mij dus het moment om een leuke DIY voor jullie te maken! Hieronder leg ik jullie graag uit hoe je deze *Spring!* slinger maakt!

Voor beginnen is het handig om te weten wat je nodig bent, hieronder de benodigdheden voor een slinger met 7 letters/tekens.

  • 1 schaar
  • 1 lijm, ik gebruik fotolijm aangezien je dit makkelijk weg kan vegen.
  • 7 gekleurde A5 papieren
  • 1 stuk wol/touw in een kleur
  • 1 stift (permanent marker)

Dan is het nu tijd om de stappen door te nemen:

Stap 1: knip de vlaggetjes op de maat die jij wilt gebruiken, dit kun je handig doen door 1 voorbeeld te maken en deze steeds over de anderen te leggen. Zo krijgen ze allemaal dezelfde maat.

Stap 2: Maak eventueel de punt rond en schrijf op elk vlaggetje de letter of het teken wat daar moet staan.

Stap 3: Hang het touw op. Ik heb zelf gekozen om 1 simpel touwtje te gebruiken maar, deze kun je ook eerst nog vingerhaken of vlechten.

Stap 4: Het is tijd om de vlaggetjes op te hangen, hiervoor is het belangrijk dat je niet het hele vlaggetje insmeert met lijm maar een randje boven in over laat. Zo kun je de vlaggetjes nog heen en weer schuiven.

En dan is de DIY al weer klaar! Natuurlijk kun je er nog voor kiezen om de vlaggetjes te versieren of een 2de slinger te maken.

Heb jij deze DIY gemaakt of vind je hem super leuk en wil je dat kwijt? Zet dan een reactie neer!

 

3 thoughts on “*Spring!* Slinger DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *