MBO Topacademie: Masterclass 5

2 weken geleden is was het alweer, de 5 de masterclass van de MBO Topacademie. De 2de peer to peer training. En net als bij de eerste training was het zeker gezellig, maar of ik echt iets heb geleerd? Ik zou het niet weten.

Deze training hebben we eigenlijk het programma van de keer daarvoor afgerond, we hebben het verhaal van een van de peer to peer trainers te horen gekregen. Hier zaten dan verschillende voorbeelden in verwerkt over hoe je zo een training kan geven.

Vervolgens was het de bedoeling dat er ons eigen verhaal gingen vertellen in een groep van 3 personen aan de hand van de filmpjes die we dus de maand daarvoor hadden op gezocht. Dat had vooraf wel even gemeld mogen worden voor mij, ik heb nu maar wat aan elkaar verteld en zo heb ik niet het idee gehad dat ik het verhaal heb kunnen vertellen als hoe ik dat normaal gesproken zou doen.

Vooraf aan de training kregen wij ook nog een korte uitleg over de Rabobank jongeren raad, mocht het je leuk lijken volgens mij zoeken ze leden… In plaats van presenteren wat hun te maken hadden met de top academie hebben ze de jongerenraad erg verkocht. Persoonlijk had ik liever willen weten wat hun eraan gehad hebben om in die jongerenraad te zitten.

Al met al is het nu dus de bedoeling dat wij een inspiratie les gaan geven, de invulling hiervan is aan ons en eigenlijk hebben we niet echt hou vast gekregen. Naja we zullen zien wat eruit gaat komen!

Wat is jouw grootste inspiratie? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *