Mijn ervaring als… Animatiemedewerker in opleiding!

Het weekend van 27 tot en met 29 januari was het dan eindelijk zo ver, Ik mocht op animatie training bij de Animatie Compagnie (dAC). Na een lange treinreis van 4,5 uur was ik dan eindelijk aangekomen in Middelburg (en even speciaal voor Life and cook, dit ligt in Zeeland). Op het station werden we opgehaald door Co Piloot en naar een busje begeleid, vanaf hier gingen we met zijn allen naar het gebouw toe.

Bij het gebouw moesten we helemaal langs de douane, je ID-kaart moest op de foto en je kreeg je groepssticker. Ik was team GROEN, met nog 8 anderen waren wij natuurlijk het leukste team met de leukste begeleiders Nienke en Carmel. Na dat we in het vliegtuig waren gestapt en in Animatië zijn aangekomen begonnen we meteen met de eerste workshops. Tot 23:00 zijn we druk bezig geweest met het leren kennen van onze groep en presenteren. Vervolgens ging de bar open en konden we gezellig dansen en feest vieren. Voor mij was het een lange dag dus om 23:30 was ik al naar mijn bed gegaan en heb ik daar nog even wat rustiger met wat meiden gekletst.

De volgende ochtend kwam er heerlijk om 7:15 een racecoureur de kamer binnen, WAKKER WORDEN! Om 8:30 hadden we ontbijt tijd zat dus… De zaterdag was de langste dag, met minidisco, knutselen, sport en spel nog meer minidisco en presenteren was dit een drukke en vooral leerzame dag. Ook hebben we hier voor het eerst meeleeftheater gespeeld. Het was super leuk om iedereen in zijn of haar typetje te zien. Ook op zaterdag was het om 23:00 dat de bar open ging en ja toen ben ik gaan douche, geen rij niks! Aangezien ik al aardig moe was ben ik ook weer vroeg gaan slapen, we moesten namelijk nog een dag.

Zondags werden wij iets rustiger gewekt, namelijk met yoga! Even heerlijk uitrekken en weer door, deze laatste dag stond vooral in het teken van zelf doen. Zo hebben we bij de minidisco onze eigen team nummers voor gedaan aan de rest, en hebben we een afsluiting van een show gepresenteerd! Hierna was het helaas alweer tijd om in het vliegtuig naar huis te stappen! Om 16:00 was de training afgelopen en was het tijd om naar huis te gaan. Met zijn allen in de trein terug naar Rotterdam waar de goochelaar mij nog een echte truc heeft geleerd. Op Rotterdam hebben we afscheid moeten nemen en ging ik samen met Rosa weer terug richting Assen. Rond 22:00 lag ik alweer in bed met nog heel veel liedjes en dansjes in mijn hoofd toch maar proberen te slapen.

En dan wordt je de volgende ochtend wakker en ja hoor dan begint school weer gewoon. Natuurlijk had ik meteen een toets, dus met mijn hoofd nog bij alle minidisco liedjes heb ik toch nog een 7,5 gehaald! Maandag heb ik verder vooral uitgerust en niet veel bijzonders gedaan. Dinsdag was het dan zover we zouden een mail krijgen met de uitslag van het trainingsweekend, ben je aangenomen of niet? En ja hoor! Rond 12 uur kwam het mailtje… ik ben AANGENOMEN als recreatie entertainer! Er komt dus zeker nog een blog over mijn ervaring als recreatie entertainer.

Lijkt het jouw ook leuk om te werken op een vakantie park? Geef je dan zeker op voor een training bij de animatiecompagnie! Dit kan via aanmelden.goedesfeer.nl! Zet dan meteen even bij opmerkingen ‘’Anouk Alblas vindt mij leuk!’’ Dan weten ze namelijk dat jij via mij komt!

3 thoughts on “Mijn ervaring als… Animatiemedewerker in opleiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *