Canceled: We love the summer swap

Ondertussen zitten we allemaal nog in kou maar bedenken Anouk en ik vast iets om voor warm te lopen! Want dit jaar hebben we misschien wel cadeautjes onder de palmboom als jij meedoet met onze ‘We love the summer swap’ !! Lees snel verder voor meer informatie!

Voorwaarden?:

– Je hebt een actief blog/youtube kanaal of Instagram account.
– Je geeft minimaal 10 euro uit aan je swapmaatje. (excl. Verzendkosten)
– Je bent in de gelegenheid je pakket rond Mei 2017 te verzenden met postNL.
– De swap vind plaats in Nederland en België.
– Je bent bereid over de swap te posten op je kanaal(en).

Ben je benieuwd en wil je graag meedoen? Stuur dan een mail naar alblascarmen@gmail.com met je naam, leeftijd, adres gegevens + land, links naar je blog/Instagram account, en eventueel een kleine introductie van jezelf.

Door: Kevin

Maar wat is swappen?:

Swappen is elkaar een cadeautje sturen. De cadeautjes worden met veel zorg en aandacht gemaakt/gekocht voor elkaar en ingepakt naar keuze. Hierna verstuur je de cadeautje via postNL naar jou maatje, je weet alleen niet van wie jij een cadeautje gaat krijgen!

Een swap heeft uiteraard een onderwerp, en het onderwerp van deze swap is dan ook ZOMER! (niet echt de tijd van het jaar om chocolade te versturen, of wel?)

Deze swap word georganiseerd door Lifeandcook.nl en Littleplaceontheplanet.nl

Laat jij weten dat je mee doet op je sociale media? Doe dit dan met de #WLTSS2017 en tag ons in je bericht! Zodat er zoveel mogelijk mensen weten van deze swap, en natuurlijk mee kunnen doen!

Opgeven kan tot 19 maart 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *