5 artikelen waar ik niet zonder kan!

Dit is een artikel wat jullie misschien nog niet van mij gewend zijn, ik ben dol op het maken van lijstjes. Alles wat ik nog moet doen op een to do list of gewoon een lijstje van series die ik nog wil zien op Netflix. Vandaar dat ik vandaag een lijstje voor jullie heb met 5 artikelen waar ik niet zonder kan.

Mijn laptop
Ergens vorig jaar is mijn laptop kapot gegaan en sinds dien heb ik weer een kleine laptop, super handig om overal mee naar toe te nemen. Daarom staat deze ook zeker in mijn top 5! Mijn kleine laptop gebruik ik veel voor school en bloggen. Mijn andere daar in tegen, (waarvan in ondertussen het scherm eraf kan tillen) gebruik ik veel voor het skypen met vrienden en gamen. Wil jij meer weten over de laptop die ik dagelijks gebruik? Kijk dan even bij deze review die ik eerder schreef.

Mijn telefoon
Jaja, je zat er waarschijnlijk al op te wachten. Ik ben serieus verslaafd aan mijn telefoon, deze heb ik altijd bij mij. Ik heb nu een LG G5 en deze heeft ook een goede camera, ook de foto’s van mijn blog worden hier dus mee gemaakt. Het is alleen soms nog wel lastig hoor in het donker foto’s maken… Misschien moet ik toch overdag mijn blogs gaan schrijven. Op mijn telefoon heb ik 100 verschillende app’s voor school maar ook kwa social media en zelfs foto bewerking.

Notebooks
Op school gebruik ik niet altijd mijn laptop, vaak vind ik het zelfs handiger om gewoon mee te schrijven. Vandaar dat ik ook zeker een hele voorraad aan notebooks heb liggen. Eerder kocht ik deze altijd bij de action gewoon kaal, maar ondertussen heb ik hele schattige notebooks gevonden bij de Hema! Mocht je opzoek zijn naar leuke notebooks zou ik hier ook zeker eens gaan kijken!

Gevuld etui
Ik ga natuurlijk niet 8 dingen apart opnoemen dus bij deze ik kan ook echt niet zonder mijn gevulde etui! Pennen, markeerstiften, fineliners ik heb er gewoon van alles in zitten en dit komt heel vaak goed van pas. Ook zeker een ding wat is dus eigenlijk altijd wel bij mij draag!

Hand/Body creme
Vooral met dit koude weer vind ik het heerlijk om als ik weer thuis ben mijn handen in te smeren met een heerlijke hand/body creme. Momenteel gebruik ik de Rituals Karma body creme of de Rituals Sakura body creme, deze zijn heerlijk voor je handen en ruiken ook nog een gewelig! Ook helpt in je handen wrijven ook mee voor je bloed doorstroming waardoor je sneller weer warme handen krijgt. Zelfs daar is het goed voor!

Wat voor artikelen zouden jullie niet meer kunnen missen? Je telefoon, of juist iets simpels als een pen? Laat het weten in een reactie!

 

 

4 thoughts on “5 artikelen waar ik niet zonder kan!

  1. Leuk lijstje! Action heeft nu ook hele leuke notebooks met harde kaft liggen!
    Op nr 1 en 2 toch echt nijn telefoon en laptop. Zou niet zonder kunnen en willen!

  2. Mijn PC is echt onmisbaar, zowel voor mij privé als voor mijn werk. Ook mijn make-up kit is onmisbaar voor mijn werk maar ook voor mijzelf, ik zou er echt niet meer zonder kunnen. En mijn linkshandige schaar want het is zo moeilijk om een schaar te vinden die ook voor linkshandigen kan, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *