Sinterkerst swap

Jaja, ook ik deed mee met de sinterkerst en nieuw swap van ‘’the sisterhood of bloggers’’. Het was de bedoeling dat elke deelnemer aan de swap een cadeau zou kopen voor de persoon die zij hadden getrokken doormiddel van een lootje! Met het lootjes trekken trok ik Kevin van kevlinder! Als je hier klikt kun je lezen wat ik allemaal voor hem heb gekocht!

Natuurlijk krijg je zelf ook kadotjes van Nicole van beautyliefde ! Ik moet zeggen, haar best heeft ze zeker gedaan. Alle kadotjes pasten precies in mijn kamer kwa stijlen zijn super leuk. Als je dit leest Nicole nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke kadotjes! Alle kadotjes heb ik hier onder even op de foto gezet:

Het eerste wat ik opende waren deze 3 geweldige kaarsen in het rood en wit!

Vervolgens maakte ik deze 2 super schattige foto houdertjes. Op de foto is de tekst helaas niet zo goed leesbaar dus, op de rechter staat ”You are always in my heart” en op de linker staat ”Follow your heart”.

Als laatste maakte ik het grootste pakketje open! Daar zat dit super schattige setje in, een echt mega grote mok met daarbij een blikje chocolademelk poeder…

Super leuke cadeautjes toch! Wat hebben jullie gekregen voor kerst? Laat het weten in een reactie!

One thought on “Sinterkerst swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *