Recept: Witte chocolademelk

Lekker op de bank met dikke sokken, een oversized sweater, een fleece kleed over en een heerlijk kop witte chocolademelk… Dat is toch de droom van elk meisje in de winter? De sokken, sweater en het fleece kleed kun je kopen in de winkel. Met witte chocolademelk gaat dat iets lastiger, vandaar dat ik vandaag een heerlijk recept voor jullie heb.Wat heb je nodig?
– Een witte chocoladereep
– Een pak melk (het liefste volle melk)
– Een scheutje vanille aroma
– Slagroom
– Mini spekjes
Deze chocolademelk hoef je natuurlijk niet met witte chocolade te maken, probeer het ook is met melk of pure chocolade. Ook kun je de spekjes nog is vervangen door chocolade bolletjes of stukjes chocolade, zo blijf je een verrassende chocolademelk houden.

Bereiding
De bereiding is heel simpel, je snijdt de chocolade in kleine stukjes. De chocoladestukjes doe je samen met de melk in een pannetje, Deze verwarm je al roerend tot de chocolade is gesmolten. Vervolgens haal je de pan van het vuur en voeg je een beetje vanille aroma toe, deze meng je goed door je warme chocolademelk. Dan is het nu tijd om een grote mok te vullen met je chocolademelk en deze perfect te maken door een grote toef slagroom en mini spekjes toe te voegen. En dan genieten maar!

Dit recept heb ik samen met mijn zus gemaakt! Haar artikel kun je hier lezen.

One thought on “Recept: Witte chocolademelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *